22 Mart 2009 Pazar

Gizli dosyaları göstermeme sorununda kurtulun!

  • Öncelikle yapacağımız regeditten değişiklik yaparak deneyin tabi regedit'in kötü özelliği yanlış bi değişiklik büyük sorunlar doğuracaktır o yüzden bir yedeğini almanızı hatta sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı tavsiye ederim.Küçük bir değişiklik yapacağız ama ufak bir hata sonra canımızı sıkabilir şimdi gelelim değişikliğe sol alttaki Başlat tuşuna basıp oradan çalıştıra gelin çalıştıra "regedit" yazın tırnaklar olmayacak!
karşımıza çıkan pencereden

"HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvancedFolderHiddenSHOWALL"

yolunu izleyin "CheckedValue" yazan değeri silin daha sonra boş bir yere sağ tıklayıp aynı isimde "Dword " değeri ekleyin değeri "1" olacak şekilde ayarlayın.Bu kadar.

  • Eğer olmazsa bu yol 2. olarak buradan indireceğiniz dosyayı çift tıklayın karşınıza gelen pencereleri evet diyerek geçin baya uzun sürüyo bazen pencerelerin gelmesi sabırla beklemenizi tavsiye ederim.pencereler sırasıyla.Eğer dosya inmek yerine yeni bir pencerede açılırsa CTRL+A kombinasyonu ile hepsini kopyalayıp bit "txt" dosyasına yapışıştırıp "txt" olan uzantısını "vbs" yapıp çift tıkayınız hata yapmadıysanız çalışacaktır.

  1. Software provided.... diye başlıyo tamam diyerek geçin bunu
  2. Proccess of search... tamam
  3. Proceeding to restore.... tamam
  4. Bundan sonra ekran bi silkinir gibi olabilir panik yok
  5. Congratulations! ... tamam
  6. Prioritieskilleriz.blogspot.com son olarak kodu yazan arkadaş reklamını yapmış .Kodu yazan arklarla papaz olmamak için bu kısmı silmedim scriptten:) Son olarak buna tıklayıp rahat bir nefes alıyoruz bu scriptle tanıştığımdan beri problemsiz tüm gizli dosya problemleri olan pc'leri düzelttim.

Hiç yorum yok: